• Uw partner in verkoop, verhuur, keuren onderhoud en reparatie van uw machine

Papierindustrie

Als drukker of papierfabrikant wordt u regelmatig geconfronteerd met de verwerking van papier op rollen of tot pulp. Om uw werk te vergemakkelijken en uw verschillende taken te optimaliseren, hebben we verschillende hoogwaardige verwerkingsoplossingen.

Onze reeksen handmatige en elektrische pallettrucks, handmatige stapelaars en elektrische stapelaars of vorkheftrucks voldoen precies aan de eisen van de drukkerijen/papierindustrie.

De diversiteit van onze apparatuur stelt u in staat om alle soorten ladingen te verwerken, ook omvangrijke ladingen. Om uw manoeuvres te vergemakkelijken, hebben onze machines het voordeel dat ze compact zijn, zodat u zich vlot kunt verplaatsen in de meest krappe ruimtes en werkruimtes.

Onze magazijnuitrusting en vorkheftrucks garanderen dat u uw voorraden kunt verplaatsen en uw ladingen in optimale omstandigheden van comfort en veiligheid kunt beheren. Geniet van hun prestaties om tijd te besparen bij uw voorbereidingen en om de productiviteit van uw drukkerij/papierfabriek te verbeteren.

Meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers:
Jeroen Jacobs
06 - 13 09 86 76
j.jacobs@almatlaren.nl

Finlay Heck
06 - 23 22 88 88
f.heck@almatlaren.nl