• Uw partner in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van uw Norcar
Filter
Filter sluiten

Merken

Producttype

Sector

Merken

Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met mij op. arrow
contactpersoon
Jeroen Jacobs
06 - 13 09 86 76
hoogwerkers • verreikers • mini kranen • mini shovels
contactpersoon
Finlay Heck
06 23 22 88 88
heftrucks • intern transport
contactpersoon
Wilco Steunebrink
06 - 30 61 86 89
groentechniek professioneel
contactpersoon
Groentechniek - Team
0573 - 44 80 88
groentechniek particulier
contactpersoon
Herman Schoenmakers
0573 - 44 80 84
reinigingstechniek • magazijn
contactpersoon
Marco Waninge
0573 - 44 80 82
verhuur
Het complete aanbod aan norcar
Bestel uw norcar op maat! Wij adviseren u graag.
Sinds 2020 is Almat Laren ook dealer van Norcar.

Over Norcar

Sinds 1998 ontwikkelt en commercialiseert Norcar (est. 1979) hoogwaardige knikladers voor landbouw, industrie, paardensector, tuinbouw, openbare instellingen,.... De eerste laders werden verkocht onder het merk Agromatic en ontwikkelden zich eerst voor het hijsen en verplaatsen in nauwe ruimtes. De Agromatic 740 schranklader werd voor het eerst geïntroduceerd in 1998, een jaar later gevolgd door de Agromatic 760.


In de loop der jaren hebben we onze productlijn uitgebreid om aan de eisen en verwachtingen van onze klanten te voldoen. Ons voortdurend groeiende assortiment aan toebehoren biedt de mogelijkheid om verschillende taken zowel eenvoudig, efficiënt als effectief uit te voeren. Zowel voor taken binnen als buiten is de Norcar kniklader een uitstekende ondersteuning.

Norcar knikladers/shovels zijn met hoogwaardige materialen vervaardigd om jaar in jaar uit robuuste en duurzame laders te leveren voor alle omstandigheden.

Er worden enkel hoogwaardige componenten gebruikt in onze producten. De compacte en sterke constructie van de hefarm en het voorframe zorgen ervoor dat de machine een ongekende stabiliteit kent en goed is uitgebalanceerd. De centrale arm zorgt voor duurzaamheid en een onovertroffen zicht naar voren toe. De telescopische arm verbreedt het gebruiksgebied van de lader dankzij de toenemende hefhoogte en reikwijdte. De compacte Norcar knikladers hebben een laag zwaartepunt. Het laag zwaartepunt zorgt ervoor dat men veilig kan werken op een moeilijk en oneffen terrein zonder gevaar voor kantelen.

Dankzij de pendelbeweging is de lader stabiel ongeacht het terrein en daarom uitzonderlijk gemakkelijk te hanteren. Bovendien is de grip ideaal waardoor de bestuurder de stabiliteit van de laders goed aanvoelt. Een gewaardeerd kenmerk van alle Norcar-laders is de uitermate kleine draaicirkel. Bij de Norcar knikladers zit de bestuurder, net zoals grotere wielladers, met de bestuurdersstoel op het achterframe. Dit maakt dat de kniklader soepel en gemakkelijk kan manoeuvreren. Men kan veilig en gecontroleerd rijden en het werk kan gemakkelijk en effectief worden uitgevoerd, zelfs in nauwe ruimtes.

De aandrijflijn van Norcar wordt bediend met een unieke inchingpedaal waardoor de machine snel kan reageren. Op alle Norcar-laders bevindt zich een voetgaspedaal, waarmee het motortoerental op het vereiste niveau voor de klus kan worden gehandhaafd, met als resultaat een lager brandstofverbruik en minder geluidsoverlast. Voor taken waarbij aanbouwdelen worden gebruikt die een continu hoge oliestroom vereisen, zoals grasmaaiers, borstels en frezen, is er een handgas. De rijsnelheid kan onafhankelijk van het constante motortoerental worden gewijzigd. Norcar miniloaders zijn uitgerust met hydraulische remmen en een geavanceerd veiligheidssysteem. De remmen worden automatisch geactiveerd als de bestuurder van de bestuurdersstoel komt en de handrem van de kniklader kan enkel opnieuw afgezet worden als de bestuurder op zijn plaats zit. Onderhoud en motorinspectie is eenvoudig en handig bij alle Noracar knikladers. Door simpelweg de motorkap naar achteren te klappen, is het mogelijk om alle onderhoudspunten te bereiken voor dagelijkse inspectie en reiniging.